2011-10-13

Veckorna går fort nu känns de som...

Tycker att veckorna börjar gå väldigt fort nu, snart är denna kurs över ;( Lite tråkigt för man har fått så fina vänner, inte bara svenka utan från världens alla hörn. Vi har gjort redovisningen inför 12v gruppen, och det känndes väldigt skönt!! Och nu är man strax klar med Etik häftet också. Det är väldigt mycket tänkande om en själv och andra. men väldigt intressant!! Trodde inte att denna kurs kunde vara så roligt, eftersom vi knappt har gjort nått.. Nu väntar jag vara tills vi kommer in i handikapp & sjukdomar så det kommer bli ett idividuellt arbete, ett arbete där vi kommer att få fördjupa oss i nått handikapp. på måndag ska vi ha ytterligare en föreläsning och denna gång om omvärldsanalys. Ska bli roligt & intressant att få lyssna..

Vi har fått en svart bok som vi ska göra lite dags anteckningar i och då lärarna kommer ta in den nån gång då och då och läsa och sen skriva en liten kommentar. Så igår lämna vi in dom och så fick vi tillbaka den idag, och så här löd kommentaren ifrån läraren:



Hej Veronica!!


Jätte bra jobbat!!


Du har verkligen gjort något bra av uppgifterna!!


/ Anna



Det känns ju väldigt bra och roligt att få sånna kommentarer, för det finns vissa i dom här två grupperna 12v respektivt 20v gruppen som inte har uppfattat uppgiften med den svarta boken alls....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade